Japdating com


Youll feel so comfortable in this tops smooth, silk-like texture.

Pair this with your favorite skinny jeans and heels for a night out!

Marwan kata Ummi nak masuk labour room nak tengok tapi nurse garang tak bagi masuk. Sebab dia malas kot nak drama drama nanti mak mak ni biasa suka complaint hehe Sambil tu baca baca ayat kursi, 3 qul, doa nabi yunus, al-insyirah. Marwan bacakan surah Maryam nak bagi dipermudahkan bersalin. Nurse pun check bukaan sebab nampak sakit sangat, "Dah 10cm dah ni, dah boleh teran." Wahh terus rasa bersemangat. Doctor dengan nurse terus pakai baju dengan glove, rasa macam tengok Grey's Anatomy bila tengok diorang get ready.

Lepastu nurse tanya Marwan, "Awak rasa isteri awak boleh ke duduk diam nak cucuk epidural? Siap cakap dengan Marwan, "This is the one and only child. " (Time tu je lah) Nurse pesan kalau rasa nak buang air besar je, cakap. Baru nak rehat jap, datang lagi sakit tu yang memang tak boleh duduk diam, biasa kalau senggugut boleh tahan lagi even sakit gila senggugut, boleh duduk diam and sabar and tertidur. Habis kaki katil tu ditendang tendang, besi sebelah tu bergegar gegar amboi kemain tau.

Miu Miu tunic top size 44IT // I bought this to wear oversized (I normally wear a 34 FR). The Baita tunic is constructed of a light silk fabric and eye-catching blocks of complementary prints.

Gorgeous silk with two button closures in the back.

There Is Nothing Quite As Exclusive As A Hand-Printed Garment.